Bewegings- en zonnestudio Zuidwolde

http://bewegingsenzonnestudiozuidwolde.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.slider01gk-is-93.pnglink
http://bewegingsenzonnestudiozuidwolde.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.slider02gk-is-93.pnglink
http://bewegingsenzonnestudiozuidwolde.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.slider03gk-is-93.pnglink
http://bewegingsenzonnestudiozuidwolde.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.slider04gk-is-93.pnglink
«
»

GROEPS LESSEN

Rooster groepslessen

       Maandag Dinsdag Woensdag  Donderdag
18.15-19.00
19.00-20.00 Zumba BBB   Spinning*
19.30-20.30 Spinning*
20.00-21.00  BBB Jumping fitness  Spinning*
20.30-21.15     Jumping fitness
 

Binnensportschoenen, handdoek en bidon verplicht . Duur van de groepslessen 45 tot 60 minuten.

* Buiten het groepslessenrooster om kan er tijdens de openingstijden op de hele uren worden getraind met behulp van een beeldscherm.

Er kan gratis gebruikt gemaak worden van de douches.

Uitleg

spinning

Spinning

Een zeer intensieve les op de fiets voor degene die conditie op wil bouwen of af wil vallen. Als u weinig tijd hebt om te sporten dan is deze 45 minuten les ideaal voor u. 45 minuten lang zal er geklommen ,afgedaald of een sprintje getrokken worden op de fiets. Tijdens deze les kunt u de uitdaging met uzelf aangaan of uw eigen tempo bepalen. Buiten het groepslessenrooster om kan er tijdens de openingstijden op de hele uren worden getraind met behulp van een beeldscherm (trainingsschema op dvd aanwezig).

 

Zumba

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dansen, zoals de salsa, merengue, samba en cumbia.
Bij zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken met aerobics.
De naam zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben.

BBB (buik, billen benen)
Wie heeft er nu een ideaal lichaam? Vooral over de beroemde 'probleemzones' zijn vrouwen niet tevreden: buik, bovenbenen en billen. Dan doet u er toch gewoon wat aan! Doelgerichte vetverbrandingsgymnastiek doet de vetkussentjes wegsmelten en maakt het weefsel steviger. Wie weet wat goed doet, heeft alle troeven in handen. Niet alleen de lijn profiteert immers van een fitness- en schoonheidsprogramma, maar ook het zelfbewustzijn. U kunt met relatief weinig veel bereiken! En het is nog leuk ook!  Platte buik, stevige benen en billen!

Jumping fitness
Jumping fitness is een work-out voor het hele lichaam. Buik, benen, billen- Jumping fitness maakt het hele lichaam strakker. Gelijktijdig verbeteren de dynamische oefeningen het uithoudingsvermogen en helpen rugproblemen te voorkomen. Tijdens een Jumping fitness work-out zijn er meer dan 400 spieren aan het werk, veel meer dan bij vergelijkbare duursporten. Jumping fitness is voor het lichaam dan ook beter dan joggen en bovendien ontlast het de gewrichten.
Ook komt er tijdens een work-out veel endorfine vrij wat goed helpt tegen stress en waar je dus gelukkiger van wordt. Gewicht, leeftijd of trainingsniveau zijn niet relevant voor beginners. Het belangrijkste is dat je plezier hebt! Sprongen en technieken zijn gemakkelijk te leren!!